Skøde - Århus Boligadvokat

Vi bistår med hjælp til skødeskrivning og berigtigelse af dit boligkøb i Århus og omegn fra kr. 2.200 inkl. moms. Vi hjælper også med udarbejdelse af nyt skøde ved skilsmisse, separation, samlivsophør og familieoverdragelse.

Uanset om du vil have os til blot at stå for skødet eller den fulde berigtigelse af din ejendomshandel, så er vi klar til at hjælpe. Vi står for udarbejdelse af det nye skøde samt alle nødvendige tinglysningsekspeditioner der måtte være i din handel - herunder endelig lysning og debitorskifte af ejerpantebrev. Vi bistår også med hjælp til udarbejdelse af refusionsopgørelse og den endelige afslutning af handlen ved frigivelse af købesummen ved anmærkningsfrit skøde.

Vi samarbejder med en rykke dygtige boligadvokater der sikrer at dit køb bliver et trygt køb.

Herunder kan du læse mere om vores forskellige produkter ved skødeskrivning og tinglysning ved køb af bolig i Århus:

 

Samlet liste over vores ydelser:
- Lille køberpakke/berigtigelse, kr. 2.200,00 → Læs mere
- Stor køberpakke/berigtigelse, kr. 3.200,00 → Læs mere
- Stor køberpakke m. rådgivning kr. 6.250,00→ Læs mere
- Nyt skøde ved skilsmisse, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Nyt skøde ved separation, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Nyt skøde ved samlivsophør, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Familieoverdragelse, kr. 2.500,00 → Læs mere
- Fjernes fra skødet, kr. 2.000,00 inkl. moms → Læs mere
- Tinglysning af skifteretsattest, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Ændring af navn på skøde, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Debitorskifte af ejerpantebrev, kr. 2.000,00 →
Læs mere
- Udarbejdelse af testamente, kr. 4.000,00 → Læs mere
- Udarbejdelse af ægtepagt, kr. 3.000,00 → Læs mere
- Samejeoverenskomst, kr. 4.000,00 → Læs mere

 

Udsnit af vores tilbagemeldinger:

"Tak for god og professionel behandling. Dejligt med hurtige og præcise svar på henvendelser."

Af Karin Ø, Ebeltoft, den 11. juli 2017

Overtagelse af ejendom - skilsmisseskøde

"Mange tak for en yderst god hjælp i forbindelse med handlen. Vi har været rigtig glade for den assistance du har ydet, herunder også i forbindelse med de familiemæssige relationer. Det har hele vejen igennem været en fornøjelse og professionel tilgang. Tak! Og rigtig god sommer! :-)."

Af Anne & Edvard, Aarhus, den 5. juli 2017

Overdragelse af ejendom - familieoverdragelse

"Yderst tilfreds med det arbejde Mathias har udført. Ændring af mit skøde på gården, på en let og helt ukompliceret måde gennem god information og hurtig ekspedition."

Af Jan J. - Ørum Djurs, den 21. juni 2016
Overtagelse af ejendom -
skilsmisseskøde

"Kære Mathias, tak for det fine og effektive forløb. Super professionelt og effektivt. Mange tak."

Af Tonny J. - Skødstrup, den 16. juni 2016
Overtagelse af ejendom -
samlivsophør

"Jeg er yderst tilfreds med det arbejde Mathias har lavet i forbindelse med at skødet på min ejerlejlighed skulle ændres."

Af Martin P. - Århus C, den 16. juni 2016
Overtagelse af ejerlejlighed -
samlivsophør

"Jeg takker for en hurtig og kompetent assistance ifm. udarbejdelse af skilsmisseskøde. Kan varmt anbefale skoedenu.dk da det er værdi for pengene."

Af Lars G. J. - Ry, den 18. april 2016
Overtagelse af ejendom -
samlivsophør

skøde århus boligadvokat

Købe bolig i Århus?

Er du i gang med at købe fast ejendom i Århus og ønsker du hjælp til berigtigelsen fra en boligadvokat? Ring til os i dag på 53 70 87 30 eller benyt nedenstående formular. Vi glæder os til at høre fra dig og sætte et punktum i din handel.
 

boligadvokat aarhus skode

Forsikret hos Djøf Professionel Ansvarsforsikring
Uafhængig af penge- og realkreditinstitutter
Altid tilfredse kunder - se mere under referencer
Betal først ved handlens endelige afslutning
Landsdækkende sagsbehandling

Skødeskrivning Århus - kontakt os

Århus - En god investering?

Århus er Danmarks næststørste by og er Jyllands "hovedstad". I de seneste mange år har Århus udvilket sig fra blot at være den mindre danske storby til at være en by for sig. Det hele kulminerede da Århus blev valgt til årets europæiske kulturhovedstad i 2017. Århus' kultursatsning er ikke blot lykkedes, men overgået de flestes forventninger. Imens boligpriserne raser i det københavnske kan Århus være et fint alternativ til dig der leder efter et pulserende by- og kulturliv, men måske synes at det københavnske boligmarked rent prismæssigt er blevet for svært at danse med. Vi har hjulpet mange boligkøber med køb af fast ejendom i Århus og hjælper også gerne dig - kontakt os i dag og lad os komme i gang!

aarhus boligadvokat

Købsaftalen

Man kan nemt komme til at tro, at købsaftalen er det absolut endelige dokument for handlen. Det er det kun til dels. Købsaftalen er ved underskrift et juridisk bindende dokument, omend dens reelle retsvirkning først træder i kraft ved tinglysning af skødet.

Efter loven gælder der en fortrydelsesfrist ifm. underskrift af købsaftalen. Du kan således fortryde din underskrift op til 6 dage efter. Såfremt du benytter dig af din retmæssige fortrydelsesfrist er du dog nødsaget til at betale et godtgørelsesbeløb til sælger på 1 % af den i købsaftalen aftalte købesum. Har du således underskrevet en købsaftale vedrørende en lejlighed til kr. 1.000.000,00 vil du skulle betale et godtgørelsesbeløb på kr. 10.000,00.

Hvis du forinden underskrift af den endelige købsaftale har fået indsat et advokatforbehold i købsaftalen, vil du/din advokat kunne fotryde/bakke ud af aftalen, uden at der skal betales et godtgørelsesbeløb til sælger. Hvis du har i sinde at vælge vores store køberpakke inkl. rådgivning, så husk at meddel ejendomsmægleren at du ønsker indsat et advokatforbehold forinden underskrift.

Læs mere om advokatforbehold i vores begrebs-ordbog ved at trykke her.

Læs mere om valg af boligadvokat her.

Digital tinglysning

Som det første land i verden indførte Danmark i år 2009 digital tinglysning af fast ejendom. Enhver udarbejdelse og tinglysning af skøder skal derfor ske elektronisk.

Tinglysning kan karakteriseres som en sikring af dine rettigheder. Enhver rettighed du må have over en fast ejendom skal tinglyses for at få gyldighed mod andre rettigheder, eller aftaler i strid med ens egen rettighed over ejendommen.

I forbindelse med tinglysning af et skøde vil du af staten blive opkrævet en tinglysninsafgift. Tinglysningsafgiften er på kr. 1.660,00 + 0,6 % af købesummen. Ved køb af en lejlighed til 1 million kroner vil den opkrævede tinglysningsafgift være kr. 7.660,00. Køber afholder denne udgift.