Skøde - Roskilde

Vi bistår med hjælp til skødeskrivning og berigtigelse af dit boligkøb i Roskilde og omegn fra kr. 2.200 inkl. moms. Vi hjælper også med udarbejdelse af nyt skøde ved skilsmisse, separation, samlivsophør og familieoverdragelse.

Uanset om du vil have os til blot at stå for skødet eller den fulde berigtigelse af din ejendomshandel, så er vi klar til at hjælpe. Vi står for udarbejdelse af det nye skøde samt alle nødvendige tinglysningsekspeditioner der måtte være i din handel - herunder endelig lysning og debitorskifte af ejerpantebrev. Vi bistår også med hjælp til udarbejdelse af refusionsopgørelse og den endelige afslutning af handlen ved frigivelse af købesummen ved anmærkningsfrit skøde. Herunder kan du læse mere om vores forskellige produkter ved skødeskrivning og tinglysning ved køb af bolig i Roskilde:

 

Samlet liste over vores ydelser:
- Lille køberpakke/berigtigelse, kr. 2.200,00 → Læs mere
- Stor køberpakke/berigtigelse, kr. 3.200,00 → Læs mere
- Stor køberpakke m. rådgivning kr. 6.250,00→ Læs mere
- Nyt skøde ved skilsmisse, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Nyt skøde ved separation, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Nyt skøde ved samlivsophør, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Familieoverdragelse, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Fjernes fra skødet, kr. 2.000,00 inkl. moms → Læs mere
- Tinglysning af skifteretsattest, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Ændring af navn på skøde, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Debitorskifte af ejerpantebrev, kr. 2.000,00 →
Læs mere

 

Udsnit af vores tilbagemeldinger:

"Jeg vil lige benytte lejligheden til at takke dig for det super gode arbejde du har udført ifm. vores køb. Vi har været rigtigt tilfredse :-)"

Af Lars & Berit, Roskilde, den 28. februar 2018

Køb af grund - stor køberpakke

"Vi er super taknemmelig for din service og ekspertise. Det er så dejligt at du altid svarer så hurtigt, som du har gjort i dette lidt tunge forløb som et huskøb kan være. Du har helt igennem gjort denne handel så meget nemmere, og det er bestemt ikke sidste gang vi kommer til at lave forretning med dig. Du har vores varmeste anbefalinger og på dette område skal du blive den første jeg fremadrettet vil anbefale til venner og bekendte. Tusind tak, Mathias."

Af Steen N, Roskilde, den 27. februar 2017

Køb af ejendom - stor køberpakke

"Vi har benyttet www.skoedenu.dk og er MEGET tilfredse med resultatet. Både vi og køber har været meget langsommelige og dårlige til at passe vores del, men skoedenu.dk har tålmodigt og vedholdende forfulgt opgave. En stor tak fra vores side; Mathias du får en uforbeholden anbefaling fra vores side. Venlig hilsen Marianne."

Af Marianne G. - Stenløse, den 1. juli 2016

Auktionsskøde & videresalg af ejendom - stor køberpakke

Forsikret hos Djøf Professionel Ansvarsforsikring
Uafhængig af penge- og realkreditinstitutter
Altid tilfredse kunder - se mere under referencer
Betal først ved handlens endelige afslutning
Landsdækkende sagsbehandling

skøde roskilde

Skødeskrivning Roskilde - kontakt

Købsaftalen

Man kan nemt komme til at tro, at købsaftalen er det absolut endelige dokument for handlen. Det er det kun til dels. Købsaftalen er ved underskrift et juridisk bindende dokument, omend dens reelle retsvirkning først træder i kraft ved tinglysning af skødet.

Efter loven gælder der en fortrydelsesfrist ifm. underskrift af købsaftalen. Du kan således fortryde din underskrift op til 6 dage efter. Såfremt du benytter dig af din retmæssige fortrydelsesfrist er du dog nødsaget til at betale et godtgørelsesbeløb til sælger på 1 % af den i købsaftalen aftalte købesum. Har du således underskrevet en købsaftale vedrørende en lejlighed til kr. 1.000.000,00 vil du skulle betale et godtgørelsesbeløb på kr. 10.000,00.

Hvis du forinden underskrift af den endelige købsaftale har fået indsat et advokatforbehold i købsaftalen, vil du/din advokat kunne fotryde/bakke ud af aftalen, uden at der skal betales et godtgørelsesbeløb til sælger. Hvis du har i sinde at vælge vores store køberpakke inkl. rådgivning, så husk at meddel ejendomsmægleren at du ønsker indsat et advokatforbehold forinden underskrift.

Læs mere om advokatforbehold i vores begrebs-ordbog ved at trykke her.

Læs mere om valg af boligadvokat her.

Digital tinglysning

Som det første land i verden indførte Danmark i år 2009 digital tinglysning af fast ejendom. Enhver udarbejdelse og tinglysning af skøder skal derfor ske elektronisk.

Tinglysning kan karakteriseres som en sikring af dine rettigheder. Enhver rettighed du må have over en fast ejendom skal tinglyses for at få gyldighed mod andre rettigheder, eller aftaler i strid med ens egen rettighed over ejendommen.

I forbindelse med tinglysning af et skøde vil du af staten blive opkrævet en tinglysninsafgift. Tinglysningsafgiften er på kr. 1.660,00 + 0,6 % af købesummen. Ved køb af en lejlighed til 1 million kroner vil den opkrævede tinglysningsafgift være kr. 7.660,00. Køber afholder denne udgift.