Berigtigelse

Vi står for den fulde berigtigelse af din ejendomshandel - med eller uden køberrådgivning. Ring eller skriv til os i dag og lad os overtage sagsbehandlingen indtil det sidste punktum er sat.

Stor køberpakke - fuld berigtigelse

3.200 kr. inkl. moms.

Den store køberpakke er den fulde berigtigelse af din ejendomshandel. Pakken inkluderer udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse samt endelig afslutning af handlen. Arbejdet stopper først når alt er faldet på plads.


Omfatter:

 • Korrespondance med mægler samt køber og sælgers pengeinstitutter
 • Prøvetinglysning af skøde
 • Udarbejdelse af endeligt skøde samt indhentelse af underskrifter
 • Tinglysning af debitorskifte med sikkerhed til ejerforeningen samt evt. forhøjelse heraf
 • Tinglysning af endeligt skøde
 • Udarbejdelse og godkendelse af refusionsopgørelse (ikke indeholdt i lille køberpakke)
 • Slette sælgers hæftelser
 • Frigive købesummen ved anmærkningsfrit skøde og afslutning af handlen
 • Prisen er eksklusive tinglysningsafgiften og rådgivning

- Hos os koster det ikke noget at spørge - så ring os endelig op.

Lille køberpakke - berigtigelse uden refusion

2.200 kr. inkl. moms.

Den lille køberpakke er den lille berigtigelse af din ejendomshandel. Pakken inkluderer blandt andet udarbejdelse og tinglysning af skøde samt korrespondance med bank og mægler - og den endelige afslutning af handlen.


Omfatter:

 • Korrespondance med mægler samt køber og sælgers pengeinstitutter
 • Prøvetinglysning af skøde
 • Udarbejdelse af endeligt skøde samt indhentelse af underskrifter
 • Tinglysning af debitorskifte med sikkerhed til ejerforeningen samt evt. forhøjelse heraf
 • Tinglysning af endeligt skøde
 • Slette sælgers hæftelser
 • Frigive købesummen ved anmærkningsfrit skøde og afslutning af handlen
 • Prisen er eksklusive tinglysningsafgiften og rådgivning

Vi er glade for at have mange tilfredse kunder:
✓ SE ALLE KUNDEUDTALELSER HER

Lad os starte sagen i dag

Du kan starte med at udfylde vores formular - eller ringe til os på tlf. 53 70 87 30 - alle hverdage mellem kl. 10.00-17.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Lille køberpakke - kr. 2.200 inkl. moms.
Stor køberpakke - kr. 3.200 inkl. moms.
Stor køberpakke m. rådgivning - kr. 6.250 inkl. moms.

Stor køberpakke - fuld berigtigelse inkl. køberrådgivning

6.250 kr. inkl. moms.

Den store køberpakke med rådgivning er den komplette berigtigelse af din ejendomshandel. Som de øvrige produkter inkluderer pakken alt hvad der skal til for en korrekt afslutning af din bolighandel, herunder advokatrådgivning ift. alle handlens juridiske aspekter.
Husk advokatforbeholdet - læs mere her.


Omfatter:

 • Gennemgang af købsaftalen og alle handlens dokumenter
 • Evt. afholdelse af fysisk møde og/eller pr. telefon
 • Udarbejdelse af advokatskrivelse
 • Korrespondance, drøftelse og forhandling med sælger/mægler
 • Handlens endelighed
 • Rådgivning om tegning af ejerskifteforsikring
 • Korrespondance med mægler samt køber og sælgers pengeinstitutter
 • Prøvetinglysning af skøde
 • Udarbejdelse af endeligt skøde samt indhentelse af underskrifter
 • Tinglysning af debitorskifte med sikkerhed til ejerforeningen samt evt. forhøjelse heraf
 • Tinglysning af endeligt skøde
 • Udarbejdelse og godkendelse af refusionsopgørelse
 • Slette sælgers hæftelser
 • Frigive købesummen ved anmærkningsfrit skøde og afslutning af handlen
 • Prisen er eksklusive tinglysningsafgift


→ STÅ STÆRKEST: Vælger du den store køberpakke med rådgivning vil du være stærkt repræsenteret, vi arbejder nemlig sammen med dygtige advokater i branchen, der sikrer dig at dit køb bliver et trygt og godt køb. Kontakt os i dag.

berigtigelse af ejendomshandel

Hvad betyder berigtigelse?

En berigtigelse af en bolighandel betyder, at handlen gennemføres på de aftalte vilkår - som de er oplistet i købsaftalen. En berigtigelse dækker således over en proces der først afsluttes når det absolut sidste punktum er sat i den respektive ejendomshandel. Derudover dækker begrebet berigtigelse også over, at de aftalte vilkår således også bliver berigtiget overfor tredjemand/kreditor mv. - der således nu har mulighed for at finde ud af hvem der er den faktiske ejer af ejendommen. Berigtigelse af bolighandel er derfor den nødvendige ydelse til køber der ønsker at få hjælp til at afslutte en handel.

Købsaftalen

Man kan nemt komme til at tro, at købsaftalen er det absolut endelige dokument for handlen. Det er det kun til dels. Købsaftalen er ved underskrift et juridisk bindende dokument, omend dens reelle retsvirkning først træder i kraft ved tinglysning af skødet.

Efter loven gælder der en fortrydelsesfrist ifm. underskrift af købsaftalen. Du kan således fortryde din underskrift op til 6 dage efter. Såfremt du benytter dig af din retmæssige fortrydelsesfrist er du dog nødsaget til at betale et godtgørelsesbeløb til sælger på 1 % af den i købsaftalen aftalte købesum. Har du således underskrevet en købsaftale vedrørende en lejlighed til kr. 1.000.000,00 vil du skulle betale et godtgørelsesbeløb på kr. 10.000,00.

Hvis du forinden underskrift af den endelige købsaftale har fået indsat et advokatforbehold i købsaftalen, vil du/din advokat kunne fotryde/bakke ud af aftalen, uden at der skal betales et godtgørelsesbeløb til sælger. Hvis du har i sinde at vælge vores store køberpakke inkl. rådgivning, så husk at meddel ejendomsmægleren at du ønsker indsat et advokatforbehold forinden underskrift.

Læs mere om advokatforbehold i vores begrebs-ordbog ved at trykke her.

Køb af fast ejendom

Køb af fast ejendom kan være en meget uoverskuelig størrelse, især hvis det er første gang. Vi sørger for at dit køb bliver et trygt køb. Når vi overtager sagsbehandlingen, så er vi din repræsentant indtil det allersidste punktum er sat. Vi står for al korrespondance med mægler, skødeskrivning, indhentelse af underskrifter, tinglysning af nyt skøde, at fjerne sælgers anmærkninger og til sidst, frigive købesummen ved anmærkningsfrit skøde - med et eventuelt fradrag af refusionssaldoen. Du/I skal kun gøre noget når besked gives.

Vi gør en stor dyd ud af altid at være til at få fat på. Vi svarer altid på dine mails samme dag, og sætter altid rigeligt tid af til spørgsmål og vejledning pr. telefon under kontorets åbningstider. Det er vigtigt at du har mulighed for at følge med i processen, og få dine spørgsmål besvaret.

Tinglysning af fast ejendom

Når du opnår adkomst/rettighed over fast ejendom, skal du beskytte denne rettighed/adkomst ved tinglysning - hvorved den ikke kan blive fortrængt af tredjemands eventuelle konkurrerende rettigheder over samme ejendom. Du ekstingverer således tredjemands ikke-tinglyste rettighed over ejendommen, forudsat at du ikke har været i ond tro om eksistensen af denne.

Tinglysning er derfor din sikringsakt mod andres rettigheder og interesser i det aktiv som fast ejendom er. Rettigheder over fast ejendom har mange varianter, men de har alle det til fælles, at de skal tinglyses for at nyde beskyttelse mod ekstinktion af en aftaleerhverver i god tro.

Digital tinglysning

Skødeskrivning foregår ikke længere ved affattelse af handlens indhold på et fysisk papir. Danmark var det første land i verden, som i 2009 indførte en komplet digitalisering af skøder, pantrebreve mv. Enhver tinglysning af et juridisk dokument foregår derfor elektronisk, og der skal derfor også underskrives, elektronisk. Man underskriver ved at tilgå , hvor man logger på med sit NEM-id. Vi er selvfølgelig altid behjælpelig med guide og assistance til hvorledes du får underskrevet dit skøde korrekt på tinglysning.dk

Ønsker du at beregne din tinglysningsafgift via tinglysningsrettens hjemmeside, gå til Beregn din afgift.

Beregning af tinglysningsafgift

Ved køb af fast ejendom skal der betales en tinglysningsafgift til staten. Grundafgiften er kr. 1.660,00 tillagt stempelafgiften på 0,6 % af den samlede købesum for den pågældende handel. Hvis du eksempelvis køber en ejendom til kr. 1.500.000,00  skal du betale kr. 1.660 + 0,6 % af 1.5 mio (kr. 9.000). Altså sammenlagt kr. 10.660,00.

berigtigelse af bolighandel

Samlet liste over vores produkter:

- Lille køberpakke, kr. 2.200,00 inkl. moms. → Læs mere
- Stor køberpakke, kr. 3.200,00 inkl. moms. → Læs mere
- Stor køberpakke m. rådgivning kr. 6.250,00→ Læs mere
- Skilsmisseskøde, kr. 2.000,00 inkl. moms. → Læs mere
- Nyt skøde ved samlivsophør, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Nyt skøde ved separation, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Familieoverdragelse, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Fjernes fra skødet, kr. 2.000,00 → Læs mere
- Lysning af Skifteretsattest, kr. 2.000,00  → Læs mere
- Debitorskifte af ejerpanteb., kr. 2.000,00 → Læs mere
- Berigtigelse af skøde, kr. 2.200,00 → Læs mere

Uddrag af modtagne tilbagemeldinger fra vores klienter:

"Vi har været yderst tilfredse med det stykke arbejde der er gjort, i forbindelse med køb af vores sommerhus. Vi benytter os gerne af Nyt Skøde en anden gang."

Af Louisa M. - Kastrup, den 27. juli 2016

Køb af sommerhus - stor køberpakke

"Vi brugte Nyt Skøde til al papirarbejde i forbindelse med købet af vores sommerhus. De har overordentligt rimelige priser, og sagsarbejdet blev udført hurtigt og professionelt uden nogen slinger i valsen, vi kan kun anbefale andre at benytte dette selskab."

Af Birgit F.B. - København N, den 21. juli 2016

Køb af sommerhus - stor køberpakke

"Hej Mathias. Tak for hjælpen. Jeg har en mere i optikken. Vi tales ved."

Af Mads C. - Esbjerg, den 4. juli 2016

Køb af ejendom - stor køberpakke

"Vi har benyttet www.skoedenu.dk og er MEGET tilfredse med resultatet. Både vi og køber har været meget langsommelige og dårlige til at passe vores del, men skoedenu.dk har tålmodigt og vedholdende forfulgt opgave. En stor tak fra vores side; Mathias du får en uforbeholden anbefaling fra vores side. Venlig hilsen Marianne."

Af Marianne G. - Stenløse, den 1. juli 2016

Auktionsskøde & videresalg af ejendom - stor køberpakke

"Hurtig og problemfri behandling af skøde og refusionsopgørelse. Vi kan anbefale "skoedenu.dk" når der skal handles bolig. Tak for samarbejdet, det har været en fornøjelse."

Af Henrik M. - Nykøbing Sj., den 25. juni 2016

Køb af sommerhus - stor køberpakke

"Super billigt og reagerer lynhurtigt. Det er et rigtig dygtigt og professionelt firma. Tak for hjælpen."

Af Omar A. - Hvidovre, den 24. juni 2016

Køb af erhvervsejendom - lille køberpakke

"Hjælpsomhed, hurtighed, ordentlighed, professionalisme og god service er de ord, der fald mig ind, når jeg skal beskrive den assistance, vi har modtaget fra Mathias Lund Bach i forbindelse med udarbejdelse af skøde og berigtigelse af handlen ved køb af vores sommerhus."

Af Søren H.C. - Føllenslev, den 18. februar 2016

Køb af sommerhus - stor køberpakke

"Tak for et godt samarbejde!"

Af Karin - Greve, den 27. januar 2016

Køb af ejerlejlighed - stor køberpakke

"Har været meget tilfreds, hurtige svar og tilbagemeldinger. Rigtig god service til en god pris"

Af Christian P.L. & Mette K.H. - Fredensborg, den 11. december 2015

Køb af ejerlejlighed - stor køberpakke

"Det har været en positiv oplevelse at have "Skoedenu.dk" til at udfærdige skøde i forbindelse med overtagelsen af en ejendom fra et konkursbo. Der er ingen tvivl, vi vil vende tilbage, hvis der igen skal skrives skøde. Vi har oplevet en service der var 100%"

Af Jørgen B.K. - Rødekro, den 7. oktober 2015

Køb af ejendom - erhvervsejendom

"Tak for al din hjælp - det har været gennemført professionelt!"

Af Emil H.S.S. - København NV, den 14. september 2015

Køb af ejerlejlighed - stor køberpakke

Lille køberpakke

2.200 kr.

Den lille køberpakke inkluderer udarbejdelse og tinglysning af nyt skøde samt korrespondance med bank og mægler og endelig afslutning af handlen. Den simple løsning til skødeskrivning. Læs mere her.

Stor køberpakke

3.200 kr.

Den store køberpakke inkluderer alt hvad der skal til for en korrekt afslutning af din bolighandel. Skødeskrivning og tinglysning, forhøjelse af sikkerhed til ejerforeningen samt refusionsopgørelse og frigivelse. Læs mere her.

Skilsmisseskøde

2.000 kr.

Ved skilsmisse, separation eller samlivsophør skal den tidligere fælles ejendom som regel overtages af en af parterne, hvorefter den anden part skal fjernes fra skødet ved udarbejdelse af et nyt skøde, et skilsmisseskøde. Læs mere her.

Familiehandel

2.000 kr.

Overdragelse af fast ejendom mellem familiemedlemmer kan ske til en pris på 15 % under den sidst kendte offentlige vurdering. Læs mere om skødeskrivning i forbindelse med familiehandler og familieoverdragelser her.