Køberrådgivning

Køberrådgivning Frederiksberg


En af årsagerne til at du læser med nu, er muligvis fordi du leder efter køberrådgivning til køb af bolig på Frederiksberg, København eller et helt tredje sted. Jeg hedder Mathias Lund Bach og jeg er uddannet jurist med speciale i køb og salg af fast ejendom og har siden 2015 arbejdet dagligt med at få boligkøbere sikkert i mål.

Køberrådgiverens rolle er i forandring

Rådgiverens opgave i en ejendomshandel er under forandring. Traditionelt har juristen og advokatens opgave som købers rådgiver i en ejendomshandel alene været at sørge for gennemgang af handlens dokumenter og handlens endelige godkendelse. Det har været en rådgivning der hovedsageligt har haft sit formål at sørge for at køber får hvad køber tror han/hun faktisk køber. Køberrådgivning dags dato både har, og bør, også antage en anden form. En handel kan ikke længere alene ses fra et juridisk og økonomisk perspektiv hvilket har været den klassiske advokats tilgang til rådgivning af boligkøbere ved køb af fast ejendom. Et vigtigt element er nemlig også taktik, prisforhandling og evnen til at få enderne til at gå op. Virkeligheden er nemlig sjældent særlig simpel, hvorfor den bedste køberrådgivning 2019 også er en rådgivning der tager udgangspunkt i et mere dybere kendskab til købers præferencer, nuværende ejerskaber, formue og ønsker omkring en bolig.

Sammen sætter vi en strategi og et mål

Mit mål som køberrådgiver og jurist er derfor sammen med mine klienter at opnå det efter omstændighederne mest optimale resultat muligt. Hvad det er, afhænger fra sag til sag. Om det er at sikre en bolig der er rift om, prisforhandling om en bolig der er knap så eftertragtet, eller hjælp til salg af nuværende bolig så den næste kan sikres, så er jeg behjælpelig. Og husk, jeg er altid helt uafhængig af nogen andre interesser end min klients.

Ønsker du hjælp til køb af fast ejendom eller blot en indledende samtale om dit eventuelle forestående køb, så er du mere end velkommen til at skrive til mig via kontakformularen til højre.


koeberraadgivning frederiksbergJeg glæder mig til at høre fra dig.

køberrådgiver

Cand.jur. Mathias Lund Bach

+45 53 70 87 30


 

Kontakt mig direkte

Du er altid velkommen til at sende mig henvendelse, om det blot er for en uforpligtende drøftelse eller for at sikre din drømmebolig, så er jeg klar til at hjælpe – så længe der er plads i kalenderen.

Læs alle 320 anmeldelser  Ønsker du også hjælp til prisforhandling? Ja tak

  “Tak for det hele, det har været en fornøjelse at have dig på som jurist i denne handel”

  Af Peter, Frederiksberg, den 1. august 2019Vedrørende køb af lejlighed – Køberrådgivning

  “Jeg takker for din effektive og “to the point” støtte igennem denne process. Jeg nyder mit nye hus tak”

  Af Lisbeth, Køge, den 29. juli 2019Vedrørende køb af villa – Køberrådgivning

  “Vi har valgt at bruge Mathias som boligjurist ved vores første køb og salg af bolig. Som førstegangskøbere og -sælgere har vi følt os meget trygge i hele processen. Mathias er meget hjælpsom ved spørgsmål. Han er utrolig effektiv og grundig. Vi kan på det varmeste anbefale alle at vælge Mathias som jurist ved køb og salg af bolig”

  Af Sarah & Nicklas, Valby, den 4. januar 2019Vedrørende køb og salg af lejlighed

  Jeg har været igennem nogle bolighandler i mit liv, men jeg har aldrig mødt en jurist, som er så effektiv og udfører sit job så tilfredsstillende. Jeg kan kun medgive Mathias Lund Bach min bedste anbefaling, og opfordre læsere af dette til at benytte hans juridiske ydelser.

  Af Kim B, Odense, den 29. april 2017Salg af ejendom

  Utrolig behagelig og effektiv service, har faktisk sjældent oplevet noget lignende. Den tillid der er skabt af Mathias og den effektive måde han arbejder på er stærk anbefalelsesværdig.

  Af Pia, Græsted, den 18. oktober 2016Køb af sommerhus

  Hvorfor køberrådgivning?


  Fordi dine interesser skal varetages. Hvem skulle ellers sørge for det?

  Det sker ugentligt at jeg får spørgsmålet om, hvorfor man skal vælge køberrådgivning ved køb af fast ejendom. I de fleste tilfælde kommer spørgsmålet fra vordende boligkøbere som desværre har fået det indtryk, at ejendomsmægleren også står på deres side. Det er naturligvis en ærgerlig misforståelse som efterlader dig med en bindende handel uden forudgående rådgivning eller gennemgang af dokumenter. Lad mig slå fast, én gang for alle, ejendomsmægleren er sælgers repræsentant. Læs mere om rollefordelingen her.

  Nogle boligkøbere vælger selv at læse dokumenterne igennem. Og det vil jeg også klart anbefale. Men jo mindre du selv sidder med køb og salg af fast ejendom dagligt, så er det usandsynligt at du er bedst tjent med kun at nøjes med dine egne øjne.

  Du skal vælge en køberrådgiver fordi du fortjener at vide, i så høj grad muligt, hvad du faktisk køber og at vide hvad du har mulighed for at forlange af sælger/mægler undervejs. Ejendomshandler kan være underfundige, og der kan benyttes tricks, ganske lovlige, der efterlader dig som uvidende køber med en større regning end nødvendigt. Samtidig kan du risikere at ende med hatten i sækken, hvis elementer i handlen du har undret dig over ikke efterfølges af ordentlige tilsikringer i rådgiverens godkendelsesskrivelse.

  Et godt råd


  Når du bevæger dig ud på markedet som enten køber eller sælger af en ejendom, så er du attraktiv. Attraktiv i den forstand at du kommer til at efterspørge hjælp til at løfte nogle arbejdsbyrder, et stykke arbejde som rigtig mange aktører ønsker at hjælpe dig med, betalt naturligvis.

  Det er næppe nogen overraskelse og giver selvsalgt sjældent anledning til problemer. Vær dog opmærksom på dem som ikke kun tjener penge på at hjælpe dig, men tillige at sende dig videre til andre (mægler, pengeinstitut, forsikringsselskab). De afhængige aktører (modsat de uafhængige) tjener nemlig mange penge på ikke kun at hjælpe dig, men at holde økosystemet levende ved at “anbefale” dig mange forskellige produkter. Det er problematisk fordi det er en rådgivning der i højere grad tager udgangspunkt i rådgiverens vederlag end hvad der er i din bedste interesse.

  Mit råd: sæt dig ind i interessekonflikterne og hvilke samarbejdsaftaler din rådgiver har med tredjemand og undgå at blive ført bag lyset. Vælg en rådgiver der kun tjener penge på at du kommer i mål uden at få penge fra tredjemand.