Slagelse

Boligadvokat Slagelse

Er du i gang med at købe bolig i Slagelse, så anbefaler vi at du finder en boligadvokat eller boligjurist inden du underskriver købsaftalen. Hos Nyt Skøde bistår vi som boligjurist med hjælp til dit køb i Slagelse eller omegn, herunder gennemgang af handlens dokumenter, køberrådgivning, skøde og berigtigelse af dit boligkøb indtil det absolut sidste punktum er sat.

Hvad hjælper en jurist med i en ejendomshandel?

Jeg har siden 2015 hjulpet klienter med alt fra skødeskrivning, den fulde berigtigelse af en ejendomshandel, samt gennemgang og køberrådgivning ved køb af fast ejendom som boligadvokat/boligjurist i Slagelse. At købe fast ejendom er en stor disposition og store dispositioner kræver repræsentation af en rådgiver. Det er vigtigt at den boligadvokat eller boligjurist du antager til at repræsentere dig i din handel alene har dine interesser for øje og er uafhængig af alle andre interesser. Der er ingen andre parter i forbindelse med en ejendomshandel der varetager dine interesser og dine interesser alene, derfor er det så vigtigt at du allierer dig med en boligadvokat eller juridisk rådgiver så tidligt i købet som muligt.

Din boligjurist i Slagelse

Mit navn er Mathias Lund Bach og jeg er uddannet jurist fra Københavns Universitet. Jeg er specialiseret ejendomsjurist og har siden 2013 beskæftiget mig dagligt med køb og salg af fast ejendom, hovedsageligt på Frederiksberg hvor mit kontor er placeret og i Slagelse hvor jeg er tilflyttet.

Det er køb af boliger jeg brænder for, og jeg elsker at repræsentere mine klienter som deres jurist og sikre at de kommer sikkert i mål, for enhver pris.

Når jeg påtager mig en sag er det vigtigt at vi meget hurtigt for afklaret situationen. Er der rift om boligen? Er I de eneste interesserede? Har I forhandlet med prisen? En ejendomshandel er et virvar af forventninger, følelser og ikke mindst uoverskuelighed. Jeg stiller de spørgsmål der gør at vi får skåret ind til benet og sat procssen i gang. Jeg bistår med alt det praktiske der er forbundet med din handel, helt indtil den endelige afslutning af handlen ved frigivelse af købesummen ved anmærkningsfrit skøde.

Herunder kan du læse mere om de forskellige produkter ved skødeskrivning og tinglysning ved dit køb af bolig i Slagelse. Husk at få indsat et advokatforbehold/rådgiverforbehold inden du underskriver købsaftalen.

Pas på faldgruberne

Ejendomsmægleren har ansvaret for sagens oplysning og handlens gennemførelse, men er fra start til slut pligtig at repræsentere sælgers interesser. Hvordan stiller det dig som køber i en ejendomshandel? Det afhænger af om hvorvidt du ligesom sælger også selv er repræsenteret af en rådgiver eller boligadvokat. En som står på din side i handlen.

Det er tit at spørgsmålet fra vordende boligkøbere melder sig; hvad kan der være at komme efter? Svaret til dette spørgsmål er typisk ret åbent; alt. Typisk kan der være elementer i en handel som køber slet ikke kender til eller forstår, eller også kan der være forhold som en køber tror er en selvfølgelighed, men som langt fra er det.

Hvad jeg kan hjælpe dig med som boligjurist

Min hovedopgave er at sikre, at det som du tror du er igang med at købe faktisk også er det som du ender med at få. Det er ikke sjældent at der hersker tvivl om det aftalte i ejendomshandel, hvorfor erfaring er vigtigt når detaljerne skal gennemgåes og eksekveres. Afhængig af hvilken sælger man har at gøre med, kan der typisk ske et væsentligt informationstab mellem denne og mægler hvilket kan have indflydelse på dig som køber, idet mægler har affattet aftalegrundlaget på er uoplyst grundlag.

Jeg ved hvilke spørgsmål der skal stilles og hvilke forbehold der skal tages så du kommer sikkert i mål med din ejendomshandel. Jeg glæder mig til forhåbentligt at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Cand.jur. Mathias M. Lund Bach

boligadvokat slagelse
Mathias M. Lund Bach
Indehaver af Nyt Skøde, cand.jur.

Uddannet jurist fra Københavns Universitet (cand.jur)
Uddannet Ejendomsmægler
DJØF Rådgiveransvarsforsikring
Kontor i Slagelse & på Frederiksberg
Fuldstændig uafhængig & uvildig
Kun tilfredse kunder – 445 referencer
Kun 5-stjerner på Trustpilot

Har du spørgsmål i forbindelse med dit forestående boligkøb? Så er du mere end velkommen til at sende mig en besked via kontaktformularen nedenfor eller ringe mig op på 53 70 87 30.

Om mig:
Født og opvokset på Frederiksberg. Færdiguddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2016 og har siden 2013 beskæftiget mig dagligt med køb og salg af fast ejendom. Først fra et advokatfirma på Frederiksberg og senere som selvstændig under fanen Nyt Skøde siden 2015, hvorfra jeg har bistået klienter over hele landet med køb af fast ejendom. Jeg er i 2020 flyttet til Slagelse og glæder mig derfor til også i fremtiden at bistå klienter her. Giv mig derfor endelig et kald, og lad os tale om din sag.

Kontor i Slagelse
(Træffes efter aftale)
Cand.jur. Mathias M. Lund Bach
H.P. Hansens Plads 32
4200 Slagelse

Kan jeg hjælpe?

  “Vi har haft et meget effektivt og vellykket forløb familieoverdragelse af sommerhus fra en generation til den næste. Mathias svarer hurtigt og kommuniker kart, tydeligt og forståeligt.”

  Af Lars, Slagelse, den 26. juni 2020
  Overdragelse af sommerhus – familieoverdragelse

  En fornem oplevelse. En særdeles nærværende og kompetent jurist til fuldstændig fair pris. Ekspeditionen var lynende hurtig og kommunikationen i top. De højeste anbefalinger herfra.

  Af Kitza, Ringsted, den 25. august 2017
  Overtagelse af ejendom – skilsmisseskøde

   

  Kære Mathias. Mange tak for din hjælp. Jeg vender tilbage hvis der kommer spørgsmål.

  Af Maria Hansen, Slagelse, den 10. februar 2020.