Købsaftale

Købsaftale skabelon


En købsaftale er det aftaleretlige fundament der ligger til grund for handel med fast ejendom. Det er her at handlens detaljer og vilkår fremgår. Vi har udarbejdet en standard købsaftale skabelon til download i word-format så I kan få sat et punktum for jeres handel.


Købsaftalens indhold og variationer

I købsaftalen finder du de vilkår som køber og sælger er blevet enige om. Her vil blandt andet være en angivelse af handlens parter, aftalt overtagelsesdag og købesum samt øvrige vilkår, betingelser og frister for handlen. Sker handlen igennem ejendomsmægler ses det hovedsageligt at den brugte købsaftale er standardformularen – godkendt af Dansk Ejendomsmæglerforening. Derudover er der stor variation på selve opbygning og også indholdet af en købsaftale, hvert kontor har hyppigst sin egen foretrukne udgave.

Bemærk at skødet ikke er at forveksle med en købsaftale. Skødet er alene effektuerering og den formelle registrering af ejerskab – på baggrund af en mellem parterne aftalt købsaftale om en ejendom. Købsaftalen er det aftaleretlige fundament indeholdende vilkår, tinglysning af skødet er den lovpligtige registrering af ejerskab i tingbogen.

Hvad skal en købsaftale indeholde?

Der er som udgangspunktet ingen krav til indholdet af en købsaftale idet der gælder aftalefrihed ved køb og salg af fast ejendom. Henvender du dig dog til en rådgiver vil han/hun næppe kunne slippe afsted med udarbejdelsen af en mangelfuld købsaftale, hvorfor der i den professionelle sfere bestemt kan siges at gælde en form for miniumsniveau for indholdet af en købsaftale.

Kan jeg selv udarbejde en købsaftale?

Der er intet til hinder for at I selv udarbejder en købsaftale. Vi har lavet en skabelon til brug for egen udfyldelse og underskrift. Vores købsaftale skabelon pakke indeholder forskellige udgaver af købsaftaler afhængig af hvad jeres handel vedrører – hus/sommerhus/overdragelse af halvpart.

Download købsaftale skabelon

Download ↴

Vi har udarbejdet nogle redigerbare wordskabeloner til egen udfyldelse, så I er sikre på at jeres købsaftale de mest gængse vilkår, betingelser og frister. Ved køb får du link til download der vil være aktivt i 30 dage.

Disse skabeloner følger med:

Købsaftale skabelon 1 – Ejerlejlighed
Købsaftale skabelon 2 – Hus el. sommerhus
Købsaftale skabelon 3 – Handel med halvpart
Rabatkort til skødeskrivning, værdi 250 kr.

 • You've just added this product to the cart:

  Købsaftale

  Købsaftale

  Pakken med købsaftale indeholder forskellige udgaver af en købsaftale for handel med fast ejendom. Efter køb vil du blot kunne redigere aftalen så den passer til jeres situation.


  Pakken indeholder følgende dokumenter:

   

  Købsaftale skabelon – Ejerlejlighed
  Købsaftale skabelon – Hus el. sommerhus
  Købsaftale ved halvpart/overdragelsesaftale
  Bilag om købers fortrydelsesret
  Rabatkort til skødeskrivning, værdi 250 kr. inkl. moms.
  Guide til at hente skøde og tingbogsattest
  Ansvarsfraskrivelsesklausul ved salg fra dødsbo


  Efter køb vil du kunne downloade alle dokumenterne direkte. Du får også en mail tilsendt med download-links der vil være aktive i de næste 30 dage.

  295,00 kr.