Skødekontor

Skødekontor


Hos Skødekontor – Nyt Skøde i København & Frederiksberg, har vi bistået flere tusinde klienter med udarbejdelse af skøde og tinglysning. Uanset om du har brug for hjælp til den fulde berigtigelse af din handel eller blot hjælp til simpel skødeskrivning ifm. bodeling eller familieoverdragelse, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores priser starter fra kr. 2.500 inkl. moms. Vi er naturligvis landsdækkende med 100 % digital sagsbehandling fra vores skødekontor.


Vores ydelser med skøde:

Lille køberpakke/berigtigelse, kr. 2.800,00
Stor køberpakke/berigtigelse, kr. 4.000,00
Køberrådgivning & berigtigelse, kr. 8.000,00
Nyt skøde v/skilsmisse, kr. 2.500,00
Nyt skøde v/separation, kr. 2.500,00
Nyt skøde v/samlivsophør, kr. 2.500,00
Familieoverdragelse, kr. 3.000,00
Lysning af skifteretsattest, kr. 2.500,00
Ændring af navn på skøde, kr. 2.500,00
Debitorskifte ejerpantebrev, kr. 2.000,00
Bodelingsoverenskomst, kr. 395,00


Københavns Skødekontor

Hos Nyt Skøde har vi en ambition om at være et stærkt og personligt alternativ til større skødekontorer. Vi sidder klar på telefonen og er klar til at hjælpe med skødeskrivning ved køb eller salg af fast ejendom. Giv os et opkald på 53 70 87 30 eller gå til vores kontaktside.


Skøde og tinglysning

Skøde og tinglysning: Et skøde indeholder de helt grundlæggende oplysninger og vilkår for den respektive handel. Ved udarbejdelse af skøde angives derfor ejendommens adresse, købesum, parter, overtagelsesdag mv. Efter parternes underskrift af skødet skal dette tinglyses. Tinglysning er den måde hvorpå man offentligt får registreret sin rettighed på. Ved tinglysning af skøde får du således registreret din ejendomsret til boligen.

Vi står for udarbejdelse af skøde ved boligkøb, hvilket er alt fra ejerlejligheder, rækkehuse, villaer, parcelhuse, tomme grunde mv. Derudover udarbejder vi også skøde ved skilsmisse, separation, samlivsophør og ved familieoverdragelse. Såfremt du har brug for nyt skøde ifm. dødsfald bistår vi også med tinglysning af skifteretsattest – læs mere her. Øverst på denne side kan du vores samlede prisliste over vores forskellige ydelser i forbindelse med udbarbejdelse af skøde samt tinglysning. Du er altid velkommen til at tage kontakt hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i din handel.

Købsaftalen & skøde

Mange tror at købsaftalen er det endelige dokument for handlen. Det er det kun delvist. Købsaftalen er ved underskrift et juridisk bindende dokument, omend dens reelle retsvirkning først træder i kraft ved tinglysning af et skøde.

Efter loven gælder der en fortrydelsesfrist ifm. underskrift af købsaftalen. Du kan således fortryde din underskrift op til 6 dage efter. Såfremt du benytter dig af din retmæssige fortrydelsesfrist er du dog nødsaget til at betale et godtgørelsesbeløb til sælger på 1 % af den i købsaftalen aftalte købesum. Har du således underskrevet en købsaftale vedrørende en lejlighed til kr. 1.000.000,00 vil du skulle betale et godtgørelsesbeløb på kr. 10.000,00.

Hvis du forinden underskrift af den endelige købsaftale har fået indsat et advokatforbehold i købsaftalen, vil du/din advokat kunne fotryde/bakke ud af aftalen, uden at der skal betales et godtgørelsesbeløb til sælger. Hvis du har i sinde at vælge vores store køberpakke inkl. rådgivning, så husk at meddel ejendomsmægleren at du ønsker indsat et advokatforbehold forinden underskrift.

skoedekontor Forsikret hos Djøf
Uafhængig & uvildig
Altid tilfredse kunder
Betal ved afslutning


Start ekspedition i dag ↴

Du er altid velkommen til at sende os en henvendelse, om det blot er for en uforpligtende drøftelse eller for at igansætte jeres ekspedition med skøde, så er vi klar til at hjælpe.


    Du har ageret hurtigt og professionelt, og jeg har hele vejen følt mig tryg ved at du har håndteret denne sag på vegne af min søster og jeg

    Vi brugte Nyt Skøde til al papirarbejde i forbindelse med købet af vores sommerhus. De har overordentligt rimelige priser, og sagsarbejdet blev udført hurtigt og professionelt uden nogen slinger i valsen, vi kan kun anbefale andre at benytte dette selskab.

    Præcis kommunikation og hurtig ekspedition af skilsmisse skøde.

    Super service og hurtige svar igennem hele processen.

    Hurtig og problemfri behandling af skøde og refusionsopgørelse. Vi kan anbefale “skoedenu.dk” når der skal handles bolig. Tak for samarbejdet, det har været en fornøjelse.