Skøde Randers

Boligadvokat Randers | Skøde


Som boligadvokater og boligjurister bistår vi med hjælp til gennemgang, skødeskrivning og berigtigelse af dit boligkøb i Randers fra kr. 2.200 inkl. moms. Vi hjælper også med udarbejdelse af nyt skøde ved skilsmisse, separation, samlivsophør og familieoverdragelse. Vores kontor er placeret i København & på Frederiksberg, men vores ydelser er landsdækkende idet vi har 100 % digital sagsbehandling.

Uanset om du vil have os til blot at stå for skødet eller den fulde berigtigelse af din ejendomshandel, så er vi klar til at hjælpe. Vi står for udarbejdelse af det nye skøde samt alle nødvendige tinglysningsekspeditioner der måtte være i din handel – herunder endelig lysning og debitorskifte af ejerpantebrev. Vi bistår også med hjælp til udarbejdelse af refusionsopgørelse og den endelige afslutning af handlen ved frigivelse af købesummen ved anmærkningsfrit skøde. Herunder kan du læse mere om vores forskellige produkter ved skødeskrivning og tinglysning ved køb af bolig i Randers. Nyt Skøde samarbejder også med dygtige samarbejdspartnere. Des stærkere et team des bedre et resultat for vores klienter.

Vi glæder os til at høre fra dig. Tjek evt. vores ordbog hvis du ønsker at blive klogere de forskellige juridiske begreber der er relateret til handel med fast ejendom.


Alle ydelser ved handel:

Lille køberpakke/berigtigelse, kr. 2.200,00
Stor køberpakke/berigtigelse, kr. 3.200,00
Køberrådgivning & berigtigelse, kr. 7.000,00
Nyt skøde v/skilsmisse, kr. 2.000,00
Nyt skøde v/separation, kr. 2.000,00
Nyt skøde v/samlivsophør, kr. 2.000,00
Familieoverdragelse, kr. 2.500,00
Lysning af skifteretsattest, kr. 2.000,00
Ændring af navn på skøde, kr. 2.000,00
Debitorskifte ejerpantebrev, kr. 2.000,00
Bodelingsoverenskomst, kr. 395,00

Gå til kontaktsiden


Referencer:

Super enkel og professionel service. Hurtig respons og god opfølgning samt information. For første gang føler man sig ikke snydt af en jurist, men derimod bare super tilfreds.
Af Thomas R, Randers, den 10. november 2017
Overtagelse af ejendom – skilsmisseskøde

Kompetent, seriøs og hurtig behandling af familieoverdragelse.
Af John E, Randers, den 6. september 2017
Overtagelse af ejendom – familieoverdragelse

Jeg kan på det varmeste anbefale Mathias Lund Bach. Min erfaring er, at han arbejder uhyre effektivt, lynhurtigt og er et utroligt behageligt menneske at samarbejde med.
Af Tom G., Malaga og Randers, den 9. maj 2017
Salg af ejendom – sælgerpakke

Tak for hurtig og fuldstændig problemfri udarbejdelse af skøde og ekspedition på min ejendom. Jeg kan varmt anbefale Mathias Lund Bach.
Af Linda K, Randers, den 5. april 2017
Køb af ejendom – lille køberpakke

Tak for god og hurtig sagsbehandling.
Af Rikke L, Randers, den 12. december 2016
Overtagelse af ejendom – skilsmisseskøde

Vi vil gerne sige tak for hjælpen mht. skødeskrivning, samt vejledning for aflysning af gammelt pantebrev. Fik hurtig svar på de forskellige spørgsmål vedr. handlen og hvilke dokumenter der skal bruges. Kan anbefales!
Af Svend E.F. – Randers, den 5. september 2016
Overtagelse af ejendom – familieoverdragelse

Meget professionelt og hurtig med svar på mine spørgsmål. Jeg kan kun give Nyt Skøde og Mathias mine bedste anbefalinger.
Af Mikkel K. – Randers, den 19. juli 2016
Overtagelse af ejendom – skilsmisseskøde

God og hurtig rådgivning under hele forløbet. Behandling af vores skøde gik helt smertefrit. Kan til enhver tid anbefale skoedenu.dk.
Af Jonathan J. – Randers, den 21. april 2016
Overtagelse af ejendom – samlivsophør


Berigtigelse – Skøde & Tinglysning

Ved køb af fast ejendom skal der udarbejdes og tinglyses et skøde således at I indtræder som de nye registrerede ejere af ejendommen. Vi sørger for at skødet bliver korrekt tinglyst og at sælgers lån bliver slettet på ejendommen før handlen afsluttes ved frigivivelse af købesummen. Vi er derfor med indtil det absolut sidste punktum sættes i handlen.