Prisforhandling

Prisforhandling ved boligkøb

Jeg tilbyder prisforhandling ved køb af lejlighed, hus og sommerhus. Én ting er hvad udbudsprisen er, en anden ting er hvad den reelle markedspris er. Ejendomsmægler er ubestridt sælgers mand hvorfor du som køber (næsten) altid bør forhandle med prisen, med eller uden hjælp fra tredjemand. Vi tilbyder prisforhandling ved huskøb og hjælper dig med at finde den mest korrekte pris. Læs mere om køberrådgivning her.


Hvordan byder man på et hus eller lejlighed?

Vi får tit spørgsmålet “Hvordan byder man på et hus?”. Det kan for mange forekomme ganske uvant og måske yderst ubehageligt at skulle forhandle med prisen på en ejendom overfor en professionel ejendomsmægler. Den sociale relation mellem køber og mægler, og sælger, kan virke hæmmende for hvad man som køber føler at man kan tillade sig. Tag dog ikke fejl, mæglers job er at sælge og ejendomsmæglerens succes måles i at få mest muligt for den givne ejendom – og selvfølgelig at være tættest muligt på udbudsprisen. Udbudsprisen skal derfor for de fleste tilfælde hellere betragtes som et oplæg fremfor et urokkeligt forhold.

Vi tager 10 % af afslaget ved forhandling

Når sælgers mægler er motiveret af at ramme tættest på ejendommens udbudspris samt at få handlen i hus hurtigts muligt, er vi, som din køberrådgiver motiveret af at få en handel i hus til den bedste pris. Vores honorar for at bistå med prisforhandlingen af din drømmebolig afmåles derfor efter afslagets størrelse. Såfremt vi sikrer dig et afslag på 100.000 kr. vil vores honorar herfor være på 10.000 kr.

Hvis du ønsker vores bistand til prisforhandling ved købet af din nye bolig, så tøv endelig ikke med at tage kontakt for en indledende samtale. Vi gør alt vi kan for at dit køb sker til den, under omstændighederne, bedste pris mulig. Kontakt os i dag og lad os repræsentere dig ved dit boligkøb.

Køberrådgivning & berigtigelse kr. 8.000

Køberrådgivning er med til at sikre at alle relevante forhold omkring ejendommen er belyst før handlen bliver endelig.

Berigtigelsen er betegnelsen for hele det praktiske forløb ved en ejendomshandel helt indtil det endelige punktum sættes ved frigivelse af købesummen ved anmærkningsfrit skøde. Forestår vi berigtigelsen af din handel er vi med dig hele vejen.

Skal vi tage en uforpligtende samtale om dit forestående boligkøb?

 


prisforhandling

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

hvordan byder man på et hus

Cand.jur. Mathias Lund Bach

Kontakt mig direkte

Du er altid velkommen til at sende mig henvendelse, om det blot er for en uforpligtende drøftelse eller for at sikre din drømmebolig, så er jeg klar til at hjælpe – så længe der er plads i kalenderen.

Læs alle 325 anmeldelser    Ønsker du også hjælp til prisforhandling? Ja tak