Prisforhandling

Prisforhandling ved boligkøb

Én ting er hvad udbudsprisen er, en anden ting er hvad den reelle markedspris er. Ejendomsmægler er ubestridt sælgers mand hvorfor du som køber (næsten) altid bør forhandle med prisen, med eller uden hjælp fra tredjemand. Vi tilbyder prisforhandling ved huskøb og hjælper dig med at finde den mest korrekte pris. Læs mere om køberrådgivning her.


Prisforhandling

Vi får tit spørgsmålet “Hvordan byder man på et hus?”. Det kan for mange forekomme ganske uvant og måske yderst ubehageligt at skulle forhandle med prisen på en ejendom overfor en professionel ejendomsmægler. Den lille sociale relation mellem køber og mægler, og sælger, kan virke hæmmende for hvad man som køber føler at man kan tillade sig. Tag dog ikke fejl, mægler er en sælger og ejendomsmæglerens succes måles i at få mest muligt for den givne ejendom – og selvfølgelig at være tættest muligt på udbudsprisen. Udbudsprisen skal derfor for de fleste tilfælde hellere betragtes som et oplæg fremfor et urokkeligt forhold.

10 % af afslaget

Når mægler er motiveret af at ramme tættest på ejendommens udbudspris er vi, som købers repræsentatnt motiveret af at få en handel i hus til den bedste pris. Vores honorar for at bistå med prisforhandlingen af din drømmebolig afmåles derfor efter afslagets størrelse. Såfremt vi sikrer dig et afslag på 100.000 kr. vil vores honorar herfor være på 10.000 kr.

Såfremt du ønsker vores bistand til prisforhandling ved købet af din nye bolig, så vil vores honorar være på 10 % af afslagets størrelse. Vi sikrer at dit køb sker til den absolut bedste og mest fair pris i forhold til markedet. Kontakt os i dag og lad os repræsentere dig ved dit boligkøb.

Køberrådgivning & berigtigelse kr. 8.000,00 inkl. moms

Køberrådgivning er med til at sikre at alle relevante forhold omkring ejendommen er belyst før handlen bliver endelig.

Berigtigelsen er betegnelsen for hele det praktiske forløb ved en ejendomshandel helt indtil det endelige punktum sættes ved frigivelse af købesummen ved anmærkningsfrit skøde. Forestår vi berigtigelsen af din handel er vi med dig hele vejen.

Skal vi tage en uforpligtende samtale om dit forestående boligkøb?

+45 53 70 87 30