Formidlingsaftale

Formidlingsaftale

Formidlingsaftalen er din skriftlige aftale med ejendomsmægleren om at sætte din bolig til salg på markedet. Det er i formidlingsaftalen at du som sælger binder dig til den mægler du indgår aftalen med, herunder på hvilke vilkår og til hvilken pris opgaven skal løses for.

Der gælder en række minimumskrav for hvad formidlingsaftalen skal indeholde, hvilket fremgår af Formidlingsbekendtgørelsen.


Der kan være store forskelle

De fleste formidlingsaftaler tager i dag udgangspunkt i formularen udarbejdet af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvorfor mange vilkår er ens hos de forskellige ejendomsmæglere.

Men. Formidlingsaftalen indeholder på andre, og meget centrale områder, vidt forskellige vilkår, bindinger og måder at beregne dine salgsomkostninger på.

Bemærk. At mange poster der fremgår i de samlede salgsomkostninger kan virke logiske og realistiske for det utrænede øje, men tjener hos visse kæder alene til at øge de samlede omkostninger og dermed at bibringe mægleren et højere salær end du faktisk tror. Men hvordan kan dette være når salæret jo netop står sort på hvidt? Det er et godt spørgsmål. Salærposten er ikke den eneste post der indeholder salær i kolonnen med salgsomkostninger. Der findes hyppigt et skjult salær som blot er indeholdt i de andre udgiftskategorier og/eller kommer senere i salget – vel at mærke efter du har underskrevet formidlingsftalen. Kan det virkelig passe? Ja det kan det godt.


formidlingsaftaleJeg glæder mig til at høre fra dig.

formidlingsaftale

Cand.jur. Mathias Lund Bach

+45 53 70 87 30


 

Uvildig gennemgang af formidlingsaftale

Jeg tilbyder uvildig gennemgang af din formidlingsaftale så du kan begynde dit salg hos mægleren med ro i maven og, måske, spare en del udgifter.

 Pris kr. 2.500 inkl. moms.


Send mig en uforpligtende henvendelse nedenfor og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.