Erhvervslejlighed

Erhvervslejlighed


Køb af en erhvervslejlighed adskiller sig på mange områder fra køb af privat bolig til helårsbeboelse. Står du foran at skulle erhverve en erhvervsejerlejlighed eller en erhvervsejendom hjælper vi dig sikkert i mål, fra start til slut.


Modsat ved køb af bolig til beboelse, hvor anvendelse aldrig er et emne man kommer ind på fordi en bolig selvsagt skal anvendes til beboelse, så forholder det sig anderledes når der skal købes fast ejendom til brug for erhverv. Må den givne lejlighed overhovedet benyttes af virksomheden til det tiltænkte formål? Og hvilke muligheder og begræsninger har lokalplanen for området på nuværende brug af matriklen samt evt. senere brug – og hvilke konsekvenser kan det have ved evt. videresalg?

Ved køb af en erhvervslejlighed eksisterer der mange ubekendte faktorer. Mange af disse faktorer er for ejendomsmægleren også ret sværet at belyse, da det afhænger meget af den tiltænkte benyttelse og den potentielle købers virksomhed.

Uddover klassisk køberrådgivning ved køb af fast ejendom består min rådgivning ved køb af erhvervslejlighed også i en mere forretningsorienteret rådgivning. Jeg har været selvstændig i størstedelen af mit liv og haft berøring med alt fra eCommerce, catering, salg og klassisk detailhandel håber at bidrage med et succesfuldt og oplyst køb.


erhvervslejlighedJeg glæder mig til at høre fra dig.

erhvervslejlighed

Cand.jur. Mathias Lund Bach

+45 53 70 87 30


Tusind tak for al din hjælp! Det har været dejligt at have dig at snakke med undervejs.

Af Jacob, Frederiksberg C, den 13. september 2019Køb af erhvervslejlighed, Frederiksberg C

Rådgivning ved køb af erhvervslejlighed ↴

Jeg er med fra start til slut i jeres køb af erhvervslejlighed og til en fast og samlet pris inkl. handlens fulde berigtigelse, herunder udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse.

Pris kr. 12.000 inkl. moms.


    Ønsker du også hjælp til prisforhandling? Ja tak