Bopælspligt

Bopælspligt


Bopælspligt betyder at du som ejer af boligen (helårsboligen) har pligt til at bebo denne i mindst 180 dage om året. Overholder man ikke bopælspligten har man overtrådt loven og Kommunen kan i sidste ende tvangsudleje din bolig til en lejer.

Udfordring for udlandsdanskere

Bopælspligten er næppe noget der generer den almene dansker. Hvordan skulle det være et problem at man er pligtig at bebo sin egen helårsbolig? Svært at forestille sig. Man har jo netop købt boligen af en grund. Omvendt forholder det sig med udlandsdanskere som er bosat i udlandet – f.eks. i London, men som dog fortsat har et behov for en base i Danmark. Denne base kan dog være svær at skaffe idet bopælspligten spænder ben for projektet.

Rådgivning ved køb af bolig uden bopælspligt

Vi hjælper udlandsdanskere med at finde boliger i Danmark uden bopælspligt, med særlig fokus på København. Er I på udkig efter en bolig uden bopælspligt og leder I efter rådgivning hertil? Skriv til mig i dag og lad os tage en samtale om jeres tanker og forventninger.

Med venlig hilsen

bopælspligt

Cand.jur. Mathias Lund Bach

Kontakt direkte

Alle henvendelser betragtes som uforpligtende indtil vi har indgået en aftale om rådgivning. Vi behandler enhver sag med allerstørste diskretion.


    Ønsker du også hjælp til prisforhandling? Ja tak