Skøde Hellerup

Boligadvokat Hellerup, Charlottenlund mv. | Skøde


boligadvokat hellerup

Som boligadvokat og boligjurist bistår vi med hjælp til gennemgang, skødeskrivning og berigtigelse af dit boligkøb i Hellerup, Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg, Taarbæk, Holte, Rungsted kyst, Vedbæk og omegn fra kr. 3.200 inkl. moms. Vi hjælper også med udarbejdelse af nyt skøde ved skilsmisse, separation, samlivsophør og familieoverdragelse. Vores kontorer er placeret i København & på Frederiksberg, men vores sagsbehandling er 100 % digital.

SKØDESKRIVNING NORD FOR KØBENHAVN: Uanset om du vil have os til kun at stå for skødet eller den fulde berigtigelse af din ejendomshandel, så er vi klar til at hjælpe. Vi står for udarbejdelse af det nye skøde samt alle nødvendige tinglysningsekspeditioner der måtte være i din handel – herunder endelig lysning og debitorskifte af ejerpantebrev. Vi bistår også med hjælp til udarbejdelse af refusionsopgørelse og den endelige afslutning af handlen ved frigivelse af købesummen ved anmærkningsfrit skøde. Herunder kan du læse mere om vores forskellige produkter ved skødeskrivning og tinglysning ved køb af bolig i Hellerup og i det nordlige københavn.


Lille køberpakke/berigtigelse, kr. 2.200,00
Stor køberpakke/berigtigelse, kr. 3.200,00
Køberrådgivning & berigtigelse, kr. 7.000,00
Nyt skøde v/skilsmisse, kr. 2.000,00
Nyt skøde v/separation, kr. 2.000,00
Nyt skøde v/samlivsophør, kr. 2.000,00
Familieoverdragelse, kr. 2.500,00
Fjernes fra skødet, kr. 2.000,00
Lysning af skifteretsattest, kr. 2.000,00
Ændring af navn på skøde, kr. 2.000,00
Debitorskifte ejerpantebrev, kr. 2.000,00
Bodelingsoverenskomst, kr. 395,00


Jeg vil hermed sige tak for en hurtig, venlig og effektiv behandling af min sag. Det er Mathias Lund Bach jeg kan takke for det og jeg kan stærkt anbefale firmaet. Føler mig så godt behandlet.
Af Anni D, Hellerup, den 27. juli 2017
Tinglysning af skifteretsattest – skifteretsattest

Top-karakterer til Mathias Lund Bach
Af Bo H., Hellerup, den 24. juli 2017
Køb af lejlighed – stor køberpakke

Professionel og effektiv rådgivning til en attraktiv pris. Jeg var yderst tilfreds med Nyt Skøde’s service!
Af Anders B, Holte, den 7. april 2017
Overtagelse af villa – skilsmisseskøde

Tak for hjælpen.
Af Per – Holte, den 20. februar 2016
Overtagelse af villa – skilsmisseskøde

Min datter og jeg har gennemført en familiehandel af vor ejendom i Kgs. Lyngby, ved hjælp af Mathias Lund Bach. Han har hjulpet med såvel slutseddel og skøde samt tinglysning til vor fulde tilfredshed. Altid med hurtig reaktion på vore spørgsmål og kommentarer undervejs. Vi kan anbefale Mathias og firmaet Nyt Skøde til tilsvarende opgaver. Venlig hilsen Bjørn.
Af Bjørn R. – Kgs. Lyngby, den 31. januar 2016
Køb af villa – familieoverdragelse

Har været meget tilfreds, hurtige svar og tilbagemeldinger. Rigtig god service til en god pris
Af Christian P.L. & Mette K.H. – Fredensborg, den 11. december 2015
Køb af ejerlejlighed – stor køberpakke


Købsaftalen

Man kan nemt komme til at tro, at købsaftalen er det absolut endelige dokument for handlen. Det er det kun til dels. Købsaftalen er ved underskrift et juridisk bindende dokument, omend dens reelle retsvirkning først træder i kraft ved tinglysning af skødet.

Efter loven gælder der en fortrydelsesfrist ifm. underskrift af købsaftalen. Du kan således fortryde din underskrift op til 6 dage efter. Såfremt du benytter dig af din retmæssige fortrydelsesfrist er du dog nødsaget til at betale et godtgørelsesbeløb til sælger på 1 % af den i købsaftalen aftalte købesum. Har du således underskrevet en købsaftale vedrørende en lejlighed til kr. 1.000.000,00 vil du skulle betale et godtgørelsesbeløb på kr. 10.000,00.

Hvis du forinden underskrift af den endelige købsaftale har fået indsat et advokatforbehold i købsaftalen, vil du/din advokat kunne fotryde/bakke ud af aftalen, uden at der skal betales et godtgørelsesbeløb til sælger. Hvis du har i sinde at vælge vores store køberpakke inkl. rådgivning, så husk at meddel ejendomsmægleren at du ønsker indsat et advokatforbehold forinden underskrift.

Læs mere om advokatforbehold i vores begrebs-ordbog ved at trykke her.
Læs mere om valg af boligadvokat her.

Digital tinglysning

Som det første land i verden indførte Danmark i år 2009 digital tinglysning af fast ejendom. Enhver udarbejdelse og tinglysning af skøder skal derfor ske elektronisk.

Tinglysning kan karakteriseres som en sikring af dine rettigheder. Enhver rettighed du må have over en fast ejendom skal tinglyses for at få gyldighed mod andre rettigheder, eller aftaler i strid med ens egen rettighed over ejendommen.

I forbindelse med tinglysning af et skøde vil du af staten blive opkrævet en tinglysningsafgift. Tinglysningsafgiften er på kr. 1.660,00 + 0,6 % af købesummen. Ved køb af en lejlighed til 1 million kroner vil den opkrævede tinglysningsafgift være kr. 7.660,00. Køber afholder denne udgift.