Skøde Aalborg

boligadvokat aalborg

Boligadvokat Aalborg

Leder du efter en boligadvokat i Aalborg? Hos Nyt Skøde bistår vi som boligjurister med hjælp til skødeskrivning, køberrådgivning og berigtigelse af dit boligkøb i Aalborg og omegn. Vi hjælper også med udarbejdelse af nyt skøde ved skilsmisse, separation, samlivsophør og familieoverdragelse.

Køberrådgivning & berigtigelse

Uanset om du vil have os til blot at stå for skødet, berigtigelse af din ejendomshandel og/eller den fulde gennemgang, så er vi klar til at hjælpe. Vi står klar som din repræsentant i handlen og hjælper med udarbejdelse af det nye skøde samt alle nødvendige tinglysningsekspeditioner der måtte være i din handel – herunder endelig lysning og debitorskifte af ejerpantebrev. Vi bistår også med hjælp til udarbejdelse af refusionsopgørelse og den endelige afslutning af handlen ved frigivelse af købesummen ved anmærkningsfrit skøde. Om du ønsker vores hjælp til forudgående gennemgang og godkendelse er helt op til dig.


Købsaftalen

Købsaftalen er handlens altafgørende dokument og handlens aftaleretlige fundament. Aftralens omfang er dog ikke begrænset til købsaftalen alene idet aftalen refererer til alle handlens bilag. En gennemgang af din handel indebærer derfor ikke alene gennemgangen af købsaftalen, men alle bilag i handlen, hvilket i de fleste tilfælde løber op i flere hundrede sider.


Advokatforbehold

Efter loven gælder der en fortrydelsesfrist ifm. underskrift af købsaftalen. Du kan således fortryde din underskrift op til 6 dage efter. Såfremt du benytter dig af din retmæssige fortrydelsesfrist er du dog nødsaget til at betale et godtgørelsesbeløb til sælger på 1 % af den i købsaftalen aftalte købesum. Har du således underskrevet en købsaftale vedrørende en lejlighed til kr. 1.000.000,00 vil du skulle betale et godtgørelsesbeløb på kr. 10.000,00.

Hvis du forinden underskrift af den endelige købsaftale har fået indsat et advokatforbehold i købsaftalen, vil du/din advokat kunne fotryde/bakke ud af aftalen, uden at der skal betales et godtgørelsesbeløb til sælger. Hvis du har i sinde at vælge vores store køberpakke inkl. rådgivning, så husk at meddel ejendomsmægleren at du ønsker indsat et advokatforbehold forinden underskrift.

Digital tinglysning

Som det første land i verden indførte Danmark i år 2009 digital tinglysning af fast ejendom. Enhver udarbejdelse og tinglysning af skøder skal derfor ske elektronisk.

Tinglysning kan karakteriseres som en sikring af din rettighed over den faste ejendom. Tinglysning er dermed en sikringsakt. Enhver rettighed du må have over en fast ejendom skal tinglyses for at få gyldighed mod andre rettigheder, eller aftaler i strid med ens egen rettighed over ejendommen.

I forbindelse med tinglysning af et skøde vil du af staten blive opkrævet en tinglysningsafgift. Tinglysningsafgiften er på kr. 1.750,00 + 0,6 % af købesummen. Ved køb af en lejlighed til 1 million kroner vil den opkrævede tinglysningsafgift være kr. 7.750,00. Køber afholder typisk denne udgift.

Lad mig hjælpe jer

Uanset om du blot har spørgsmål eller allerede har bestemt dig for at benytte dig af vores assistance, så tøv endelig ikke med at give os et opkald. Vi ser frem til at høre fra dig og håber vi kan være behjælpelige.

Hvis du forinden underskrift af den endelige købsaftale har fået indsat et advokatforbehold i købsaftalen, vil du/din advokat kunne fotryde/bakke ud af aftalen, uden at der skal betales et godtgørelsesbeløb til sælger. Hvis du har i sinde at vælge vores store køberpakke inkl. rådgivning, så husk at meddel ejendomsmægleren at du ønsker indsat et advokatforbehold forinden underskrift.

100 % digital sagsbehandling

Al sagsbehandling er digitaliseret, både min sagsbehandling såvel som ejendomsmægler og Rettens sagsbehandling. Det betyder at dit køb af fast ejendom ikke betinger sig af fysiske møder.

Jeg har ikke kontor i Aalborg, omend jeg har stort kendskab til byen gennem talrige besøg, mange klienter og en håndfuld familiemedlemmer. Det er ingen hindring for at jeg kan varetage dit boligkøb som din jurist i Aalborg. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

boligadvokat aalborg
Mathias Lund Bach
Indehaver af Nyt Skøde, cand.jur.

Mit navn er Mathias og jeg er uddannet jurist fra Københavns Universitet med speciale i handel med fast ejendom. Jeg har siden 2013 beskæftiget mig dagligt med køb og salg af fast ejendom og vil glæde mig til også at hjælpe dig.

Har du spørgsmål i forbindelse med køb af fast ejendom i Aalborg og omegn? Så er du mere end velkommen til at sende mig en besked eller ringe mig op på 53 70 87 30.

Min telefon er altid åben for uforpligtende spørgsmål. Ønsker du hjælp i forbindelse med din handel kan vi garantere en 100 % digital sagsbehandling og landsdækkende assistance.

Kan jeg hjælpe?