Ejendomsmægler Frederiksberg

Ejendomsmægler København og Frederiksberg


At finde den rette ejendomsmægler kan være en vanskelig opgave. Markedet bærer præg af manglende gennemsigtighed, kæmpe variation i salærets størrelse, men også stor forskel på mængden af arbejdet der bliver leveret fra start til slut. Herunder følger nyheden om Frederiksbergs nye ejendomsmæglerfirma.


Nyt ejendomsmæglerfirma på Frederiksberg!

Efter at have hjulpet mere end 2.000 købere har vi set et behov for uafhængig rådgivning ved salg af fast ejendom. I september 2018 har Nyt Skødes indehaver derfor stiftet et af Københavns & Frederiksbergs eneste uafhængige og uvildige ejendomsmæglerfirmaer, og det hedder Bach & Busholdt.

Vi glæder os ufatteligt meget til at kunne tilbyde boligsælgere upartisk hjælp til salg af deres ejendom. Kontakt os i dag og lad os være din repræsentant når boligen skal sælges på Frederiksberg.


ejendomsmægler frederiksberg

Hvordan sælger vi boliger hos Bach & Busholdt?

Vi sælger ejendomme på lige fod de større kæder ved opkobling til både boliga og boligsiden. Sætter du din bolig til salg hos os bliver den eksponeret på landets største boligsites og vores egne sider der i sig selv har over 10.000 besøgende om måneden.

Hvorfor vælge en uafhængig ejendomsmægler?

Som uafhængig ejendomsmægler har vi ingen interesser i klemme undervejs i salget af din bolig. Vi kan med stolthed sige, at vi alene har én interesse for øje, og det er vores kundes. Vi får ingen henvisningsprovision fra nogle samarbejdsparter og sådan bliver det ved med.

Læs mere på Bachbusholdt.dk


ejendomsmaegler frederiksberg

+45 30 22 50 20

Uforpligtende samtale og et par gode råd? Giv os et kald.