Ejendomsmægler Frederiksberg

Bedste ejendomsmægler Frederiksberg


At finde den bedste ejendomsmægler på Frederiksberg kan være en vanskelig opgave. Markedet bærer præg af manglende gennemsigtighed, kæmpe variation i salærets størrelse, men også stor forskel på mængden af arbejdet der bliver leveret fra start til slut. Herunder følger nyheden om Frederiksbergs nye uafhængige ejendomsmæglerfirma, der har ambition om at være den bedste ejendomsmægler på Frederiksberg.


Indhent en gratis salgsvurdering her


Nyt ejendomsmæglerfirma på Frederiksberg!

Efter at have hjulpet mere end 2.000 købere har vi set et behov for uafhængig rådgivning ved salg af fast ejendom. I september 2018 har Nyt Skødes indehaver derfor stiftet et af Frederiksbergs eneste uafhængige og uvildige ejendomsmæglerfirmaer, og det hedder Bach & Busholdt.

Kontakt os i dag og lad os være din repræsentant når boligen skal sælges på Frederiksberg.


Hvordan sælger man boliger som lille mæglerbutik?

Vi sælger ejendomme på lige fod de større kæder ved opkobling til både boliga og boligsiden. Sætter du din bolig til salg hos os bliver den eksponeret på landets største boligsites på komplet lige vilkår med de største mæglerkæder i landet. Herudover også vores egne sider der i sig selv har over 10.000 besøgende om måneden. Af det boliger vi har haft til salg har vi pt. haft en 100 % salgsrate.


Hvorfor vælge en uafhængig ejendomsmægler?

Som uafhængig ejendomsmægler har vi ingen interesser i klemme ved salget af din bolig. Hvad betyder det? Det betyder at ingen henvisningsprovision får fra samarbejdsparter og andre aktører der er inde over dit salg af bolig. Vi får kun betaling fra én part – og det er dig. Vi kan derfor med stolthed sige, at vi alene har én interesse for øje, og det er løse vores kundes behov – nemlig salget af boligen.


 ejendomsmaegler frederiksberg+45 30 22 50 20


Du er altid velkommen til at sende mig en henvendelse, om det blot er for en uforpligtende salgsvurdering eller for at igansætte salget af din bolig, så er jeg klar til at hjælpe.

Mathias Lund Bach, cand.jur.

Mathias Lund Bach, cand.jur.Bach & Busholdt Ejendomsformidling

Bestil salgsvurdering ↴

Ja tak til en gratis salgsvurdering