Boligadvokat

Boligadvokat København


En boligadvokat på din side af handlen er din garanti for en sikker handel. Vi tilbyder rådgivning og berigtigelse af dit boligkøb, uanset hvor du bor i landet, til en samlet pris på kr. 8.000 inkl. moms. Vores kontorer er placeret på Frederiksberg & i København men vi hjælper alle boligkøber med 100 % digital sagsbehandling.


Hjælp fra en boligadvokat i København

Køb af fast ejendom er for de fleste mennesker den absolut største økonomiske disposition man foretager sig i sit liv. En boligadvokat er med til at sikre, at dit køb sker på et oplyst grundlag. Vi er din garanti for, at du bliver bekendt med alle relevante juridiske forhold der vedører netop dit køb før handlen bliver bindende for dig.

Husk advokatforbeholdet

Vi sørger for at der bliver indsat et advokatforbehold i købsaftalen. Et advokatforbehold er et forbehold der tages af køber, og som indsættes i selve købsaftalen før underskrift. Dette giver købers advokat muligheden for at gennemgå alle handlens dokumenter og evt. at meddele sælger at du alligevel ikke ønsker at købe ejendommen. Du har altså muligheden for, på baggrund af handlens dokumenter eller andre forhold, at fortryde dit køb – uden at det koster dig noget. Din underskrift af købsaftalen er således ikke længere bindende. Uden et advokatforbehold gælder der den normale fortrydelsesfrist på 6 hverdage fra sælgers accept, som koster 1 % af købesummen.

Skøde og tinglysning – handlens berigtigelse

Ved køb af fast ejendom skal der udarbejdes og tinglyses et skøde således at I indtræder som de nye registrerede ejere af ejendommen. Vi sørger for at skødet bliver korrekt tinglyst og at sælgers lån bliver slettet på ejendommen før handlen afsluttes ved frigivivelse af købesummen. Vi er derfor med indtil det absolut sidste punktum sættes i handlen.


Lille køberpakke/berigtigelse, kr. 2.800,00
Stor køberpakke/berigtigelse, kr. 4.000,00
Rådgivning & berigtigelse, kr. 8.000,00
Nyt skøde v/skilsmisse, kr. 2.500,00
Nyt skøde v/separation, kr. 2.500,00
Nyt skøde v/samlivsophør, kr. 2.500,00
Familieoverdragelse, kr. 3.000,00
Lysning af skifteretsattest, kr. 2.500,00
Ændring af navn på skøde, kr. 2.500,00
Debitorskifte ejerpantebrev, kr. 2.000,00
Bodelingsoverenskomst, kr. 395,00


Købsaftalen

Købsaftalen er handlens aftaleretlige fundament. Det er ved underskrift af købsaftalen at handlen bliver bindende for køber, forudsat at rådgiverforbeholdet og fortrydelsesfristen er udløbet. Købsaftalen er derfor handlens absolut vigtigtste dokument og skal derfor gennemgåes af din rådgiver før handlen bliver bindende for dig.

Digital tinglysning

Skødeskrivning foregår ikke længere ved affattelse af handlens indhold på et fysisk papir. Danmark var det første land i verden, som i 2009 indførte en komplet digitalisering af skøder, pantrebreve mv. Enhver tinglysning af et juridisk dokument foregår derfor elektronisk, og der skal derfor også underskrives, elektronisk. Man underskriver ved at tilgå , hvor man logger på med sit NEM-id. Vi er selvfølgelig altid behjælpelig med guide og assistance til hvorledes du får underskrevet dit skøde korrekt på tinglysning.dk

Ønsker du at beregne din tinglysningsafgift så læs mere her.


boligadvokat

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformular til højre eller ringe hvis du har spørgsmål ved køb af fast ejendom. Vi glæder os til at høre fra dig.

+45 53 70 87 30