Ægtepagt, testamente & samejeoverenskomst

Visse ting er ikke sjove at tage stilling til. Lad os hjælpe dig med at få styr på dine forhold både for din egen skyld, din ægtefælle/samlevers skyld og dine børns skyld. Kontakt os i dag og vi står for udarbejdelsen af ægtepagt, testamente eller samejeoverenskomst.

Ægtepagt

3.000 kr. inkl. moms.

Vi hjælper og rådgiver jer i forbindelse med udabejdelse af en ægtepagt, der tager højde for de forhold I ønsker der skal tages højde for. Kontakt os i dag og lad os påbegynde arbejdet.
 

Testamente

Testamente

4.000 kr. inkl. moms.

Listen over uønskede konsekvenser ved manglende affatelse af et testamente er desværre alt for lang. Tag hånd om dine forhold - kontakt os i dag.
 

Samejeoverenskomst

4.000 kr. inkl. moms.

I er ikke gift og nyder derfor ikke gensidig beskyttelse af ægteskabslovgivningen. Kontakts os i dag mhp. udarbejdelse af en samejeoverenskomst som imødekommer dette.
 

Kontakt os ifm. testamente, ægtepagt og samejeoverenskomst

Udarbejdelse og rådgivning i forbindelse med ægtepagt, testamente eller samejeoverenskomst foretages af kontorets faste samarbejdspartner, advokat Javed Aslam, medlem af Advokatsamfundet og Danske BoligAdvokater.

Efter afsendelse af kontaktformular vil du blive ringet op for nærmere aftale og drøftelse, notér gerne hvilket tidsrum der passer dig. Vi glæder os til at høre fra dig/jer.

Andre ydelser:

Lille køberpakke

1.700 kr.

Den lille køberpakke inkluderer udarbejdelse og tinglysning af nyt skøde samt korrespondance med bank og mægler og endelig afslutning af handlen. Den simple løsning til skødeskrivning. Læs mere her.

Stor køberpakke

2.350 kr.

Den store køberpakke inkluderer alt hvad der skal til for en korrekt afslutning af din bolighandel. Skødeskrivning og tinglysning, forhøjelse af sikkerhed til ejerforeningen samt refusionsopgørelse og frigivelse. Læs mere her.

Skilsmisseskøde

1.500 kr.

Ved skilsmisse, separation eller samlivsophør skal den tidligere fælles ejendom som regel overtages af en af parterne, hvorefter den anden part skal fjernes fra skødet ved udarbejdelse af et nyt skøde, et skilsmisseskøde. Læs mere her.

Familiehandel

1.895 kr.

Overdragelse af fast ejendom mellem familiemedlemmer kan ske til en pris på 15 % under den sidst kendte offentlige vurdering. Læs mere om skødeskrivning i forbindelse med familiehandler og familieoverdragelser her.