Skødeskrivning

Nyt Skøde hjælper med skødeskrivning og tinglysning af dit nye skøde. Der er mange situationer hvor der er brug for hjælp til skødeskrivning og ændring af skøde. Det kan være ved køb af ny bolig, ved skilsmisse, separation, samlivsophør eller familieoverdragelse eller ved tinglysning af skifteretsattest. Kontakt os i dag og lad sørge for en hurtig og effektiv proces uanset din situation.

Skødeskrivning - Lille køberpakke

Vores lille køberpakke inkluderer skødeskrivning og tinglysning samt afslutning af handlen med frigivelse af købesummen. Ydelsen indeholder ikke udarbejdelse af refusionspgørelse eller rådgivning om køb af ejendommen. Læs mere her eller udfyld kontaktformularen til højre.

1.700 kr. inkl. moms.

Skødeskrivning - Stor køberpakke

Vores store køberpakke er den fulde berigtigelse af din ejendomshandel som udover skødeskrivning og tinglysning også inkluderer hjælp til udarbejdelse af refusionsopgørelse og afslutning af handlen. Læs mere her eller udfyld kontaktformularen til højre.

2.350 kr. inkl. moms.

Skødeskrivning - Skilsmisse & samlivsophør

Vil tilbyder skødeskrivning ved skilsmisse, samlivsophør og separation når en af parterne skal overtage den tidligere fælles ejendom. Vi sørger for udarbejdelse af skøde og tinglysning, så i kan komme fornuftigt videre. Læs mere her eller udfyld kontaktformularen til højre.

1.700 kr. inkl. moms.

Skødeskrivning - Familieoverdragelse

Vi bistår også med hjælp til skødeskrivning og tinglysning ved familieoverdragelser. Udover at handlen karakteriseres som en familiehandel er dette produkt lig med vores lille køberpakke og inkluderer derfor også hjælp til evt. debitorskifte af ejerpantebrev. Læs mere her eller udfyld kontaktformularen til højre.

2.000 kr. inkl. moms.

Ønsker du at se overs fulde oversigt over alle samtlige ydelser - så tryk her. Måtte du have spørgsmål til ovenstående skødeskrivnings produkter er du altid velkommen til at rette henvendelse til kontoret pr. mail eller telefon.

skødeskrivning

Kontakt os direkte

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte.

Skødeskrivning - Lille køberpakke
Skødeskrivning - Stor køberpakke
Skødeskrivning - Skilsmisse & samlivsophør
Skødeskrivning - Familieoverdragelse

Skødeskrivning - Fast ejendom

Køb af fast ejendom kan være en meget uoverskuelig størrelse, især hvis det er første gang. Vi sørger for at dit køb bliver et trygt køb. Når vi overtager sagsbehandlingen, så er vi din repræsentant indtil det allersidste punktum er sat. Vi står for al korrespondance med mægler, skødeskrivning, indhentelse af underskrifter, tinglysning af nyt skøde, at fjerne sælgers anmærkninger og til sidst, frigive købesummen ved anmærkningsfrit skøde - med et eventuelt fradrag af refusionssaldoen. Du/I skal kun gøre noget når besked gives.

Vi gør en stor dyd ud af altid at være til at få fat på. Vi svarer altid på dine mails samme dag, og sætter altid rigeligt tid af til spørgsmål og vejledning pr. telefon under kontorets åbningstider. Det er vigtigt at du har mulighed for at følge med i processen, og få dine spørgsmål besvaret.

Digital tinglysning

Som det første land i verden indførte Danmark i år 2009 digital tinglysning af fast ejendom. Enhver udarbejdelse og tinglysning af skøder skal derfor ske elektronisk.

Tinglysning kan karakteriseres som en sikring af dine rettigheder. Enhver rettighed du må have over en fast ejendom skal tinglyses for at få gyldighed mod andre rettigheder, eller aftaler i strid med ens egen rettighed over ejendommen.

I forbindelse med tinglysning af et skøde vil du af staten blive opkrævet en tinglysninsafgift. Tinglysningsafgiften er på kr. 1.660,00 + 0,6 % af købesummen. Ved køb af en lejlighed til 1 million kroner vil den opkrævede tinglysningsafgift være kr. 7.660,00. Køber afholder denne udgift.

Købsaftale & Skøde

Mange tror at en købsaftale er det absolut endelige dokument for handlen. Det er det kun delvist. Købsaftalen er ved underskrift et juridisk bindende dokument, omend dens reelle retsvirkning først træder i kraft ved tinglysning af et skøde.

Efter loven gælder der en fortrydelsesfrist ifm. underskrift af købsaftalen. Du kan således fortryde din underskrift op til 6 dage efter. Såfremt du benytter dig af din retmæssige fortrydelsesfrist er du dog nødsaget til at betale et godtgørelsesbeløb til sælger på 1 % af den i købsaftalen aftalte købesum. Har du således underskrevet en købsaftale vedrørende en lejlighed til kr. 1.000.000,00 vil du skulle betale et godtgørelsesbeløb på kr. 10.000,00.

Hvis du forinden underskrift af den endelige købsaftale har fået indsat et advokatforbehold i købsaftalen, vil du/din advokat kunne fortryde/bakke ud af aftalen, uden at der skal betales et godtgørelsesbeløb til sælger. Hvis du har i sinde at vælge vores store køberpakke inkl. rådgivning, så husk at meddel ejendomsmægleren at du ønsker indsat et advokatforbehold forinden underskrift.

Læs mere om advokatforbehold i vores begrebs-ordbog ved at trykke her.