Skøde

Et skøde indeholder de grundlæggende vilkår og detaljer for en ejendomshandel og skal tinglyses for at få gyldighed over for tredjemand. Vi står for udarbejdelse af skøde og tinglysning i din handel fra kr. 1.500 inkl. moms. Se alle vores produkter der er relateret til skøde og tinglysning herunder:

- Lille køberpakke/berigtigelse, kr. 1.500,00 → Læs mere
- Stor køberpakke/berigtigelse, kr. 2.350,00 → Læs mere
- Stor køberpakke m. rådgivning kr. 6.250,00→ Læs mere
- Nyt skøde ved skilsmisse, kr. 1.500,00 → Læs mere
- Nyt skøde ved separation, kr. 1.500,00 → Læs mere
- Nyt skøde ved samlivsophør, kr. 1.500,00 → Læs mere
- Familieoverdragelse, kr. 1.500,00 → Læs mere
- Fjernes fra skødet, kr. 1.500,00 inkl. moms → Læs mere
- Tinglysning af skifteretsattest, kr. 1.200,00 → Læs mere
- Ændring af navn på skøde, kr. 1.500,00 → Læs mere
- Debitorskifte af ejerpantebrev, kr. 1.000,00 →
Læs mere
- Udarbejdelse af testamente, kr. 4.000,00 → Læs mere
- Udarbejdelse af ægtepagt, kr. 3.000,00 → Læs mere
- Samejeoverenskomst, kr. 4.000,00 → Læs mere

Herunder et uddrag af vores tilbagemeldinger. For at læse alle vores referencer, tryk her.

"Præcis kommunikation og hurtig ekspedition af skilsmisse skøde."

Af Inge K. - Karrebæksminde, den 18. juli 2016

Overtagelse af ejendom - skilsmisseskøde

"Super service og hurtige svar igennem hele processen."

Af Søren S. - Esbjerg N, den 27. juni 2016

Overtagelse af ejendom - samlivsophør

"Hurtig og problemfri behandling af skøde og refusionsopgørelse. Vi kan anbefale "skoedenu.dk" når der skal handles bolig. Tak for samarbejdet, det har været en fornøjelse."

Af Henrik M. - Nykøbing Sj., den 25. juni 2016

Køb af sommerhus - stor køberpakke

skøde

Forsikret hos Djøf Prof. Ansvarsf.
Fuldstændig uafhængig & uvildig
Altid tilfredse kunder - læs mere
Betal først ved handlens afslutning

Kontakt os direkte

skøde og tinglysning

Spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen - giv os et opkald på 53 70 87 30 eller gå til vores kontaktside!

Skøde og tinglysning

Skøde og tinglysning: Et skøde indeholder de helt grundlæggende oplysninger og vilkår for den respektive handel. Ved udarbejdelse af skøde angives derfor ejendommens adresse, købesum, parter, overtagelsesdag mv. Efter parternes underskrift af skødet skal dette tinglyses. Tinglysning er den måde hvorpå man offentligt får registreret sin rettighed på. Ved tinglysning af skøde får du således registreret din ejendomsret til boligen.

Vi står for udarbejdelse af skøde ved boligkøb, hvilket er alt fra ejerlejligheder, rækkehuse, villaer, parcelhuse, tomme grunde mv. Derudover udarbejder vi også skøde ved skilsmisse, separation, samlivsophør og ved familieoverdragelse. Såfremt du har brug for nyt skøde ifm. dødsfald bistår vi også med tinglysning af skifteretsattest - læs mere her. Øverst på denne side kan du vores samlede prisliste over vores forskellige ydelser i forbindelse med udbarbejdelse af skøde samt tinglysning. Du er altid velkommen til at tage kontakt hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i din handel.

Købsaftalen & skøde

Mange tror at købsaftalen er det endelige dokument for handlen. Det er det kun delvist. Købsaftalen er ved underskrift et juridisk bindende dokument, omend dens reelle retsvirkning først træder i kraft ved tinglysning af et skøde.

Efter loven gælder der en fortrydelsesfrist ifm. underskrift af købsaftalen. Du kan således fortryde din underskrift op til 6 dage efter. Såfremt du benytter dig af din retmæssige fortrydelsesfrist er du dog nødsaget til at betale et godtgørelsesbeløb til sælger på 1 % af den i købsaftalen aftalte købesum. Har du således underskrevet en købsaftale vedrørende en lejlighed til kr. 1.000.000,00 vil du skulle betale et godtgørelsesbeløb på kr. 10.000,00.

Hvis du forinden underskrift af den endelige købsaftale har fået indsat et advokatforbehold i købsaftalen, vil du/din advokat kunne fotryde/bakke ud af aftalen, uden at der skal betales et godtgørelsesbeløb til sælger. Hvis du har i sinde at vælge vores store køberpakke inkl. rådgivning, så husk at meddel ejendomsmægleren at du ønsker indsat et advokatforbehold forinden underskrift.

Læs mere om advokatforbehold i vores begrebs-ordbog ved at trykke her.