Prisforhandling ved huskøb - "Prutte om prisen"

Én ting er hvad udbudsprisen er, en anden ting er hvad den reelle markedspris er. Ejendomsmægler er ubestridt sælgers mand hvorfor du som køber altid bør forhandle med prisen, med eller uden hjælp fra tredjemand. Vi tilbyder prisforhandling ved huskøb og hjælper dig med at finde den mest korrekte pris.

Prisforhandling

Det kan for mange forekomme ganske uvant og måske lidt ubehageligt at skulle forhandle med prisen på en ejendom overfor en professionel ejendomsmægler. Den lille sociale relation mellem køber og mægler, og sælger, kan virke hæmmende for hvad man som køber føler at man kan tillade sig. Tag dog ikke fejl, mægler er en sælger og en sælgers succes måles i at få mest muligt for den givne ejendom - og selvfølgelig at være tættest muligt på udbudsprisen. Udbudsprisen skal derfor for de fleste tilfælde hellere betragtes som et oplæg fremfor et urokkeligt forhold.

10 % af afslaget

Når mægler er motiveret af at ramme tættest på ejendommens udbudspris er vi, som købers repræsentatnt motiveret af at få en handel i hus til den bedste pris. Vores honorar for at bistå med prisforhandlingen af din drømmebolig afmåles derfor efter afslagets størrelse. Såfremt vi sikrer dig et afslag på 100.000 kr. vil vores honorar herfor være på 10.000 kr.

Prisforhandling 10 %

Såfremt du ønsker vores bistand til prisforhandling ved købet af din nye bolig, så vil vores honorar være på 10 % af afslagets størrelse. Vi sikrer at dit køb sker til den absolut bedste og mest fair pris i forhold til markedet. Kontakt os i dag og lad os repræsentere dig ved dit boligkøb.

Køberrådgivning - 3.900 kr.

Køberrådgivning sker i fast samarbejde med tilknyttet certificeret boligadvokat, som vil dykke ned i handlens dokumenter. Køberrådgivning er med til at sikre at alle relevante forhold omkring ejendommen er belyst før handlen bliver endelig.

Berigtigelse - 2.350 kr.

Berigtigelsen er betegnelsen for det praktiske forløb ved en ejendomshandel indtil det endelige punktum sættes ved frigivelse af købesummen ved anmærkningsfrit skøde. Brug af pakken berigtigelse forudsætter ikke at du har valgt køberrådgivning.

Vi er glade for at have mange tilfredse kunder:
✓ SE ALLE KUNDEUDTALELSER HER

Kontakt

Du kan starte med at udfylde vores formular - eller ringe til os på tlf. 53 70 87 30 - alle hverdage mellem kl. 10.00-17.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Prisforhandling - 10 % af afslaget
Køberrådgivning - 3.900 kr. inkl. moms.
Berigtigelse - 2.350 kr. inkl. moms.